Dealer Management Systeem (DMS)

Een integrale oplossing voor uw bedrijfsprocessen.

Met een rijke geschiedenis in de automotive branche en een duidelijke visie zijn wij trots op de ontwikkeling van WinCar, dé allesomvattende dealer- en garagesoftware voor de automotive industrie. Door onze geavanceerde ondersteuning van zowel verkoop- als werkplaatsprocessen, kunt u nu totale controle over al uw bedrijfsprocessen realiseren. Bedrijven die gespecialiseerd zijn in de verkoop, onderhoud en reparatie van zowel personen- als bedrijfswagens, hebben gekozen voor WinCar.

Het gebruik van WinCar leidt aantoonbaar tot verbeterde verkoopresultaten en servicekwaliteit. De gebruiksvriendelijkheid, naadloze integraties en diverse koppelingen zorgen voor een moeiteloze implementatie.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Ontdek de talloze modules van WinCar.

In WinCar staat de mens in alle bedrijfsprocessen centraal. Dat levert een gebruiksvriendelijk pakket op voor uw garage, dat bovendien op maat is in te richten, bijvoorbeeld merk-specifiek, naar autorisatiestructuur of naar de werkwijze in een bedrijf. Gezien onze jarenlange ervaring met implementaties binnen de branche bent u verzekerd van succesvol gebruik van WinCar.

WinCar is modulair gebouwd zodat de oplossing volledig is in te richten op basis van uw specifieke wensen. Benieuwd naar alle modules?

Bekijk modules