Automotive software

Haal het maximale resultaat met WinCar software voor automotive.

Welkom bij WinCar! Onze complete automotive software zorgt voor volledige beheersing van uw bedrijfsprocessen. Zo kunt u zich volledig richten op uw kernactiviteiten. Behoefte aan meer informatie over onze software? Neem contact op voor de mogelijkheden. 

Met WinCar automotive software heeft u totale controle over al uw bedrijfsprocessen. Het softwarepakket is zo gebouwd dat u naast de basis modules kunt kiezen voor het gebruik van optionele modules. Van offerte & ordercalculatie tot en met financieel management, WinCar ontzorgt geautomatiseerd in al uw bedrijfsprocessen. Daarnaast bieden wij u verschillende ondersteuningsmogelijkheden.

Het gebruik van WinCar leidt aantoonbaar tot verbeterde verkoopresultaten en servicekwaliteit. De gebruiksvriendelijkheid, naadloze integraties en diverse koppelingen zorgen voor een moeiteloze implementatie.

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Ontdek de talloze modules van WinCar.

In WinCar staat de mens in alle bedrijfsprocessen centraal. Dat levert gebruiksvriendelijke dealer- en garagesoftware op, dat bovendien op maat is in te richten, bijvoorbeeld merk-specifiek, naar autorisatiestructuur of naar de werkwijze in een bedrijf. Gezien onze jarenlange ervaring met implementaties binnen de branche bent u verzekerd van succesvol gebruik van WinCar.

WinCar is modulair gebouwd zodat de oplossing volledig is in te richten op basis van uw specifieke wensen. Benieuwd naar alle modules?

Bekijk modules